Курка з червоноголовою капустою
- Капустa червоноголова 400 г
- Бекон 200 г
- Гриби 6 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Цукор 2 ст.л.
- Bино червоне cухе 100 мл
- Оцет (винний) 1 ст.л.
- Олія оливкова
- Курка
Цибулю і часник порізати, обсмажити у великій кількості оливкової олії до рум'яного кольору.
Нарізати гриби смужками, обсмажити разом з цибулею.
З бекону зрізати шкірку, нарізати смужками, додати до овочів.
Капусту тонко нашаткувати, додати в сковороду і посипати двома столовими ложками цукру. Додати ложку винного оцту, сухе вино, сіль. Перемішати, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин. Якщо необхідно, додати трохи води.
Нарізати невеликий пучок петрушки (або кінзи), додати в капусту, перемішати, вимкнути. Перед подачею дати настоятися хвилин 10.
Маринад для курки зробити із соєвого соусу, червоного винного оцту, столового хрону зі сметаною, гірчиці і китайського солодкого соусу. При необхідності можна посолити.
Курку розрізати, злегка відбити. Запікати при 200°С - 30-40 хвилин.
recepti.biz.uaКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Праздничные салаты - праздничные салаты к новому году. Простые рецепты вкусных салатов.
Кульков олег уэм в-пышма. Кульки для упоковки.
Рецепт чанахов. Рецепты чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter