Курка з червоноголовою капустою

ДРУГІ СТРАВИ
620 Курка з червоноголовою капустою
Фото - Курка з червоноголовою капустою
інгредієнти:
  • Капустa червоноголова 400 г
  • Бекон 200 г
  • Гриби 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Часник
  • Цукор 2 ст.л.
  • Bино червоне cухе 100 мл
  • Оцет (винний) 1 ст.л.
  • Олія оливкова
  • Курка

Цибулю і часник порізати, обсмажити у великій кількості оливкової олії до рум'яного кольору.

Нарізати гриби смужками, обсмажити разом з цибулею.

З бекону зрізати шкірку, нарізати смужками, додати до овочів.

Капусту тонко нашаткувати, додати в сковороду і посипати двома столовими ложками цукру. Додати ложку винного оцту, сухе вино, сіль. Перемішати, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин. Якщо необхідно, додати трохи води.

Нарізати невеликий пучок петрушки (або кінзи), додати в капусту, перемішати, вимкнути. Перед подачею дати настоятися хвилин 10.

Маринад для курки зробити із соєвого соусу, червоного винного оцту, столового хрону зі сметаною, гірчиці і китайського солодкого соусу. При необхідності можна посолити.

Курку розрізати, злегка відбити. Запікати при 200°С - 30-40 хвилин.

recepti.biz.uaКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото

Праздничные салаты - праздничные салаты к новому году. Простые рецепты вкусных салатов.

Кульков олег уэм в-пышма. Кульки для упоковки.

Рецепт чанахов. Рецепты чанахи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter