Курка з часником
- Курка 1.2 кг
- Часник 12 зуб.
- Розмарин (гілочки) 4 шт.
- Вино біле сухе 300 мл
- Масло вершкове 50 г
Розігріти духовку до 120°С, у курку запхнути 4 зубки часнику неочищені. Туди ж, на курку, 2 гілочки розмарину. Покласти в гусятницю, навколо курки обкласти іншим часником. Посолити, поперчити і залити вином. Закрити кришкою і поставити в духовку на 1 годину.
Через годину витягнути і зверху на курку покласти вершкове масло і знову поставити в духовку на 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності покласти 2 гілочки розмарину зверху на курку.
Витягнути з духовки і залишити у гусятниці на 5 хвилин. Подавати з макаронами або картоплею з часником.
Рецепты для мультиварки, вкусно - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD - риба смажена фото. Производство и продажа лодок РИБ.
Готовим со вкусом: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Рецепты тортов без выпечки с фото пошаговыеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт лаваш на грилеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter