Курка з баклажанами "Смуглянка"
- Баклажан - 2-3 шт
- Помідор - 2-3 шт
- Курка (або стегенце, варена) - 200-300 г
- Часник - 1 зуб.
- Майонез - 100-200 г
- Сіль (за смаком)
Відварити курочку, пару стегенець або 1 стегенце, відокремити м´ясо від кісток.
Очистити баклажани від шкірки, нарізати кружечками, підсолити і обсмажити на олії - це в нас перший шар.
Помідори нарізати кружечками, обсмажити на рослинній олії і покласти на баклажани - це другий шар.
Зверху покласти м´ясо курочки.
У майонез видавити зубчик часнику, посолити, поперчити і перемішати.
Залити все майонезом.
І відправити все в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Смачного!.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Очень вкусные закуски.
Рецепт смачного тортаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты новогодних блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты от даши малаховойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Пицца маргарита рецепт http://recepti.biz.ua
Книга рецепты индийской кухни. Рецепт индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter