Курка з ананасами
735
інгредієнти:
- Курка (стегенця або грудки)
- Ананас (консервований різаний)
- Карі 1 ст.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Соус чилі 1 ст.л.
Курку помити, почистити і розділити на 6-8 частин.
Змішати соус: лимонний сік, олія, карі, соус чилі і ананаси разом із соком з баночки.
Узяти кожну частину курки, зробити ножем вертикальні надрізи у м'ясі і покласти туди шматочки ананасів разом із соусом.
Решту соусу вилити зверху.
Закрити фольгою і запікати в духовці при 220 градусах до готовності (1 година).
Коли курка готова, зняти фольгу і повернути в духовку ще на 10 хв, щоб засмажилася зверху.
Кондитерские формы - кекс без масла и маргарина.
Домашняя косметика: рецепт бисквитного рулета с кремом. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі