Курка з айвою, курагою і мандарином

ДРУГІ СТРАВИ
666 Курка з айвою, курагою і мандарином
Фото - Курка з айвою, курагою і мандарином
інгредієнти:
  • Курка 2 кг
  • Айва 1 шт.
  • Курага 100 г
  • Мандарин 2 шт.
  • Паприка червона 1 ч.л.
  • Чебрець
  • Розмарин
  • Сіль
  • Перець духм'яний
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Аджика

Курка з айвою, курагою і мандарином інгредієнти Курка з айвою, курагою і мандарином

фото Курка з айвою, курагою і мандарином Курка з айвою, курагою і мандарином Курочка

Змішати інгредієнти для маринаду, натерти сумішшю курку й залишити не менше ніж на 2-3 години.

Айву і курагу нарізати дрібно, додати часточки мандарина.

Набити курочку начинкою, заколоти розріз зубочистками і в піч.

Запікати при температурі 110-120 градусів приблизно 1 кг-1 годину.

У кінці обсмажування підняти температуру до 210 і обсмажувати до появи рум'яної скоринки.

Сенсационный Термомикс ТМ5: салат с сердцем и горошком.

Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Эксклюзивные торты на заказ: торт вышиванка рецепт. Магазин Хенд Мейд Украина.

Рецепт салата з язикомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты пончиков на кефиреРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты торт наполеон. Торт наполеон по рецепту французских поваров.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter