Курка з айвою, курагою і мандарином
- Курка 2 кг
- Айва 1 шт.
- Курага 100 г
- Мандарин 2 шт.
- Паприка червона 1 ч.л.
- Чебрець
- Розмарин
- Сіль
- Перець духм'яний
- Коньяк 2 ст.л.
- Аджика
Змішати інгредієнти для маринаду, натерти сумішшю курку й залишити не менше ніж на 2-3 години.
Айву і курагу нарізати дрібно, додати часточки мандарина.
Набити курочку начинкою, заколоти розріз зубочистками і в піч.
Запікати при температурі 110-120 градусів приблизно 1 кг-1 годину.
У кінці обсмажування підняти температуру до 210 і обсмажувати до появи рум'яної скоринки.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салат с сердцем и горошком.
Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Эксклюзивные торты на заказ: торт вышиванка рецепт. Магазин Хенд Мейд Украина.
Рецепт салата з язикомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты пончиков на кефиреРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты торт наполеон. Торт наполеон по рецепту французских поваров.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter