Курка від Барбари Брильської
- Філе куряче 700 г
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Ананас (консервований) 580 мл
Курку нарізати довгими тонкими смужками.
Обсмажити у невеликій кількості олії.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
Обсмажити цибулю із 1-2 ст. л. олії.
Додати до цибулі порізані гриби, смажити до готовності, можна посолити і поперчити.
Цибулю із грибами відправити у сковорідку до курки, вилити ананаси із соком і тушкувати під кришкою, доки рідина частково не випарується.
На гарнір приготувати рисові кульки. Відварити рис, 3-4 ст. л. готового рису викласти у харчову плівку або целофановий пакет.
Гарно сформувати кульку.
Викласти на тарілку рисові кульки і курку, трохи зелені або листя салату .
Вкусные и простые рецепты салатов - салати рецепти з фото.
recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Кулинарная социальная сеть
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты первых блюд с фото.
Рецепт мясо с черносливом в духовке в фольгеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты с морепродуктов рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz.uaВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы
Настоящий суп харчо с фото - карп рецепты приготовления с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter