Курка в соусі
- Курка 1 шт.
- Соус для яловичини із чорним перцем
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Олія кунжутна
- Мірін (біле вино)
- Сіль
- Борошно (крохмаль)
Порізати на шматочки курку, порізати велику морквину і пару цибулин.
Нагріти вок (велику чавунну сковорідку), налити трохи олії, дочекатися легкого димку і обсмажити м'ясо хвилини три, безперервно помішуючи, трохи присолити.
Вийняти м'ясо, покласти овочі і злегка обсмажити, присолити. Додати м'ясо, відкрити пакет із соусом і вилити у сковороду. Додати трохи води і перемішати.
Налити трохи Міріна і кунжутної олії, перемішати і тушкувати під кришкою до готовності. Якщо треба - досолити. Якщо багато води, то згустити соус парою пучок борошна або крохмалю.
Салат ласточкино гнездо фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz Сведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
http://recepti.biz.ua мастики и кремы для украшения тортов
Приготовление блюд из яиц и творога рефератКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепт торт наполеонВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter