Курка в солодко-гіркому соусі
- Грудка куряча 2 шт.
- Стегенце куряче
- Джем абрикосовий (сливовий, аличевий) 0.5 скл.
- Перець болгарський 2 шт.
- Сіль
- Перець кайєнський
Курячі грудки або стегенця поділити на порційні шматочки і обсмажити на олії, хвилини по 2 з кожної сторони, не більше.
Джем влити в каструлю, додати 100-150 г кип'яченої води, болгарський перець порізаний шматочками і 5-7 ложок кетчупу Чилі, або суміші перцю кайєнського і карі.
Прокип'ятити і туди ж викласти м'ясо, тушкувати на малому вогні хвилин 25-30.
Консервации овощей. Консервация овощей рецепты.
Рецепт салата с каперсамиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты супов на каждый день: рецепт суп гуляш.
ТутУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Салаты рецепты - салаты вкусные рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт заварной крем. Рецепт заварного крема для вафель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter