Курка в солодко-гіркому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
590 Курка в солодко-гіркому соусі
Фото - Курка в солодко-гіркому соусі
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Стегенце куряче
  • Джем абрикосовий (сливовий, аличевий) 0.5 скл.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Сіль
  • Перець кайєнський

Курячі грудки або стегенця поділити на порційні шматочки і обсмажити на олії, хвилини по 2 з кожної сторони, не більше.

Джем влити в каструлю, додати 100-150 г кип'яченої води, болгарський перець порізаний шматочками і 5-7 ложок кетчупу Чилі, або суміші перцю кайєнського і карі.

Прокип'ятити і туди ж викласти м'ясо, тушкувати на малому вогні хвилин 25-30. 

 

Консервации овощей. Консервация овощей рецепты.

Рецепт салата с каперсамиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты супов на каждый день: рецепт суп гуляш.

печень с яблоками рецепт

ТутУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Салаты рецепты - салаты вкусные рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепт заварной крем. Рецепт заварного крема для вафель.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter