Курка в соєвому соусі
- Філе куряче 800 г
- Часник 4 зуб.
- Соєвий соус
- Перець чорний
- Паприка солодка
- Сіль
- Крохмаль картопляний (борошно)
Філе курки розрізати на невеликі шматочки (приблизно 2х2). Помістити їх у глибоку посудину. Посолити, поперчити, можна додати спеції. Потім видавити у курку часник і залити все соєвим соусом так, щоб вся курка була ним покрита. Всю цю масу поставити під прес і прибрати в холодильник на 30 хвилин (якщо грудка) і на хвилин 50 (якщо готове філе). Додати крохмаль. Потім все обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Как испечь дома хлеб на закваске: пирог песочный с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Как вкусно приготовить мясо: рецепты мясных закусок с фото.
Рецепты из редькиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Маскарпоне в домашних условиях отзывымаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter