Курка в шоколадному соусі
- Стегно куряче 1 кг
- Борошно 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Перець гострий 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Бульйoн (курячий) 250 мл
- Горіхи волоські 50 г
- Коріандр (мелений) 1 ч.л.
- Шоколад (чорний) 50 г
- Спеції (сіль, перець)
Цибулю, часник і перець очистити і дрібно нарізати.
Шоколад натерти на тертці.
Помідори обдати окропом, зняти шкірку і нарізати кубиками.
Додати до помідорів борошно, коріандр і подрібнені горіхи. Все добре премішати.
М'ясо посолити, поперчити і дати трохи постояти.
Потім обсмажити курку на олії з усіх боків до золотистого кольору. Скласти у каструлю.
Цибулю, часник, гострий перець обсмажити на олії пару хвилин.
Перекласти все до курки + бульйон, довести до кипіння і тушкувати до готовності.
Далі вийняти шматки.
Соус. У каструлю, де готувалася курка, додати помідори, перемішані з борошном, горіхами і коріандром, перемішати і протушкувати близько 5 хвилин. Додати сіль, перець.
У кінці додати шоколад, добре перемішати. Можна соус, остудивши трохи, збити блендером.
Викласти шматки курки на тарілку і полити соусом.
Подавати курочку з рисом.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы
Рецепты Приготовления - рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Тыквенная оладьяоладьи тыквенные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter