Курка в паприці
- Курка (гомілка) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Паприка солодка 3 ст.л.
- Бульйон (гарячий) 600 мл
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Вершки 100 мл
- Спеції (сіль, гостра паприка)
Курку розрізати на 4 частини, зняти шкіру і зайвий жир.
У сотейнику розігріти олію, обсмажити шматки курки, не підрум'янюючи.
Цибулю дрібно нарізати.
Вийняти курку і на цій же олії спасерувати цибулю, часник.
Лимон обшпарити окропом, обсушити, натерти цедру, вичавити сік.
Всипати гостру паприку, лимонну цедру.
Перемішати, влити бульйон, додати томатну пасту і посолити.
Довести до кипіння і тушкувати на повільному вогні 30 хв.
Збити соус блендером.
Покласти шматки курки в соус і тушкувати все разом 30 хвилин.
Додати вершки, досолити, якщо треба, додати лимонний сік.
Рецепт творожные пончики здесь
recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет. Правила здорового питания и диетические рецепты
www.recepti.biz.ua приготовление плов с черносливом и курагой
Салат из ананасов рецептКулинарные рецепты
Сыр маскарпоне в домашних условиях рецептмаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter