Курка в овочевому соку
- Курка 0.5 кг
- Сік овочевий (томатний) 0.5 л
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соус соєвий 2 ч.л.
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Імбир (порошковий) 0.5 ч.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Сир 50 г
Курку порізати порційними шматочками, посолити, додати спеції і соєвий соус. Цибулю порізати півкільцями, викласти до курки і залити овочевим соком. Дати постояти 2 години, щоб промаринувалося м'ясо.
М'ясо викласти на деко із високими бортиками, попередньо змащене олією. Рідину, яка залишається, додавати до м'яса не потрібно.
Для пікніка м'ясо в такому вигляді смажиться на решітці, а вдома сир натертий на тертці змішати із майонезом і змастити м’ясо. Поставити у духовку 200 градусів до появи рум'яної скоринки.
Рецепты салатов на любой вкус: салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.
www.recepti.biz.uaДиетические рецепты
Ржаной хлеб в хлебопечке: ржаной хлеб фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Зачем Вам есть одну капусту: кулинария капуста брокколи. Капуста брокколи.
Холодные закуски- рецептыБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter