Курка в овочевій підливі
761
інгредієнти:
- Курка
- Морква
- Перець солодкий
- Помідор
- Кетчуп (томатний соус)
- Майонез
- Сіль
Злегка обсмажити курку на олії.
Укинути натерту на тертці моркву, перемішати і трохи обсмажити.
Додати кетчуп і майонез. Перемішати.
Залити окропом так, щоб тільки покрилася курка. Додати перець солодкий і помідор. Посолити. Накрити кришкою і тушкувати до м'якості овочів, періодично помішуючи і підливаючи воду в міру википання. Тушкувати 25-30 хвилин.
Подавати з будь-яким гарніром.
Рецепты для пароварки, вкусно - салати з фото рецепти. Рецепты приготовления блюд.
Любишь сладости? Помни о фигуре - слоеный пирог с фруктами.
Салат з рибою копченоюМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.uaА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі