Курка у маринаді із кефіру та базиліка
- Кефір 175 мл
- Базилік 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Гірчиця суха 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Спеції (сіль, перець) 0.25 ч.л.
- Стегно куряче 4 шт.
Підготувати курку.
Маринад: змішати у мисці кефір, суху гірчицю, базилік.
Додати часник.
Влити олію, гарно перемішати соус.
Видалити шкіру із курки.
Додати курку у маринад, перемішати.
Накрити миску плівкою і поставити у холодильник маринуватися на 8 годин, час від часу перевертаючи.
Укласти шматки курки м'ясистою стороною на гриль (попередньо змащений олією) на середній вогонь, змастити маринадом. Закрити кришку і обсмажувати, іноді перевертаючи, 30-40 хв, або доки не буде виділятися чистий сік при проколі курки ножем чи виделкою.
Можна викласти шматки на деко і поставити у розігріту духовку (180°С) на 1 годину, перевертаючи 2 рази і поливаючи маринадом. Потім поставити на верхню поличку, під гриль, щоб підрум'янити, хвилин на 15-30.
Гарнір - відварити макарони, обсипати тертим голландським сиром і посипати зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты рецепты.
Рецепты Приготовления: салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.
Праздничные рецепты - рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter