Курка у маринаді із кефіру та базиліка

ДРУГІ СТРАВИ
603 Курка у маринаді із кефіру та базиліка
Фото - Курка у маринаді із кефіру та базиліка
інгредієнти:
  • Кефір 175 мл
  • Базилік 2 ст.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Гірчиця суха 1 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Спеції (сіль, перець) 0.25 ч.л.
  • Стегно куряче 4 шт.

Курка в маринаді з кефіру і базиліка інгредієнти Підготувати курку.

Курка в маринаді з кефіру і базиліка Маринад: змішати у мисці кефір, суху гірчицю, базилік.

фото Курка в маринаді з кефіру і базиліка Додати часник.

Курка в маринаді з кефіру і базиліка Кефір Влити олію, гарно перемішати соус.

Курка в маринаді з кефіру і базиліка Базилік свіжий Видалити шкіру із курки.

Додати курку у маринад, перемішати.

Курка в маринаді з кефіру і базиліка Масло рослинне Накрити миску плівкою і поставити у холодильник маринуватися на 8 годин, час від часу перевертаючи.

Курка в маринаді з кефіру і базиліка Гірчиця суха Укласти шматки курки м'ясистою стороною на гриль (попередньо змащений олією) на середній вогонь, змастити маринадом. Закрити кришку і обсмажувати, іноді перевертаючи, 30-40 хв, або доки не буде виділятися чистий сік при проколі курки ножем чи виделкою.

Можна викласти шматки на деко і поставити у розігріту духовку (180°С) на 1 годину, перевертаючи 2 рази і поливаючи маринадом. Потім поставити на верхню поличку, під гриль, щоб підрум'янити, хвилин на 15-30.

Курка в маринаді з кефіру і базиліка Часник Гарнір - відварити макарони, обсипати тертим голландським сиром і посипати зеленню.

Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты рецепты.

Рецепты Приготовления: салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.

Праздничные рецепты - рецепт крем заварной.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter