Курка в корично-молочному соусі
- Курка (ніжки) 3 шт.
- Молоко 300 мл
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Кориця мелена 0.5 ч.л.
- Імбир мелений
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Курку промити, обсушити, нарізати на порційні шматочки. Ніжки розрізати навпіл. Натерти сіллю і перцем.
Обсмажити на олії до золотавої скоринки.
У молоко додати корицю і щіпку імбиру.
Цибулю нарізати півкільцями.
До курки в сковороду додати цибулю і залити все молочно-коричною сумішшю. Довести до кипіння, досолити і доперчити.
Накрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати хвилин 30.
Подавати з будь-яким гарніром.
Салат з селери яцьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Салат белочка рецепт с грецкими орехамиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter