Курка в кисло-солодкому соусі з кунжутом
- Філе куряче 600 г
- Соєвий соус (для маринаду і для соусу) 2 ст.л.
- Борошно пшеничне 1.5 ст.л.
- Сіль (щіпка)
- Кунжут (для курки і для соусу) 1.5 ст.л.
- Вода (для соусу) 0.5 ст.
- Сік лимона (для соусу) 1 ч.л.
- Цибуля зелена (для соусу) 2 ст.л.
- Цукор коричневий (для соусу) 1 ч.л.
- Часник (середній) 1 зуб.
- Перець червоний пекучий (на кінчику ножа)
- Крохмаль картопляний (на 50-70 води) 1 ч.л.
Філе нарізати невеликими шматочками, замаринувати в соєвому соусі і залишити на 10-20 хвилин.
У п/е пакеті перемішати борошно, сіль, кунжут, додати курку і гарненько струснути. Обсмажити шматочки курки на невеликому вогні в рослинній олії до готовності (25-30 хвилин).
Перемішати всі (крім крохмалю) інгредієнти для соусу.
Залити соусом курку і гасити, помішуючи, близько 5 хвилин. Вимкнути плиту, додати розведений крохмаль, перемішати, накрити кришкою і дати м'ясу просочитися соусом.
Смачного!
Рецепты Приготовления: рождественские рецепты выпечки. Простые рецепты.
Купить колбасу, цены: рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Частный Монтессори детский сад - оладьи как в детском саду. Детский Монтессори сад.
Кулинарные рецепты от Tramontina - немецкая кухня рецепты с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
праздничный салат на новый год
Рецепты блюда на рождествоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter