Курка в імбирно-кокосовому соусі
- Курка 1.5 кг
- Картопля (дрібна) 500 г
- Морква (велика) 3 шт.
- Селера (корінь) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Молоко (кокосове) 1 бан.
- Імбир (корінь, тертий) 1 ст.л.
- Спеції
- Вершки (нежирні) 50 мл
Замаринувати курку у спеціях і солі на ніч.
Нарізати овочі крупно.
Цибулю довести до прозорості у високій жароміцній посудині.
Натерти корінь імбиру.
Змішати вершки, корінь імбиру, кокосове молоко, сіль, перець.
На дно посудини, на цибулю викласти шар картоплі.
Потім моркву і лавровий лист.
Селеру.
Зверху викласти курку.
Курку полити кокосовим соусом.
Закрити кришкою. Каструлю поставити в розігріту до 250 градусів духовку на 40 хвилин.
Потім газ зменшити до мінімуму і залишити тушкуватися на 1-1,5 години.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Продаёте товары в интернете - арахисовое масло рецепт с фото.
ЗдесьВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Салаты праздничные рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Салат черепаха рецепт с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Интересует метод Ларисы Ренар - психолог лариса ренар. Помощь психолога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter