Курка в гірчичному соусі по-берлінськи

ДРУГІ СТРАВИ
699 Курка в гірчичному соусі по-берлінськи
Фото - Курка в гірчичному соусі по-берлінськи
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Сметана 0.5 скл.
  • Жовток яєчний 2 шт.
  • Оцет 1 ч.л.
  • Цукор

Курка в гірчичному соусі по-берлінськи інгредієнти Курку розрізати на частини, посолити, натерти вершковим маслом і посмажити.

Курка в гірчичному соусі по-берлінськи Зробити соус: на сковорідці розпустити вершкове масло, додати борошно і бульйон. Розмішати. Додати гірчицю, оцет, сметану, цукор, сіль і прокип'ятити. Взяти трохи соусу, розвести в ньому жовтки і додати в основну масу. Поставити соус на дуже маленький вогонь, періодично помішувати, доки соус не загусне.

фото Курка в гірчичному соусі по-берлінськи Коли курка буде готова, залити її соусом і прокип'ятити на слабкому вогні.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинарные рецепты праздничных блюд.

салаты из вареного сердца

Черничное варенье рецепт на зимуРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником

ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты приготовления блюд - рецепты новогодних блюд с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter