Курка в гірчичному соусі по-берлінськи
- Курка 1 шт.
- Масло вершкове
- Сіль
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сметана 0.5 скл.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Оцет 1 ч.л.
- Цукор
Курку розрізати на частини, посолити, натерти вершковим маслом і посмажити.
Зробити соус: на сковорідці розпустити вершкове масло, додати борошно і бульйон. Розмішати. Додати гірчицю, оцет, сметану, цукор, сіль і прокип'ятити. Взяти трохи соусу, розвести в ньому жовтки і додати в основну масу. Поставити соус на дуже маленький вогонь, періодично помішувати, доки соус не загусне.
Коли курка буде готова, залити її соусом і прокип'ятити на слабкому вогні.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Черничное варенье рецепт на зимуРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты приготовления блюд - рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter