Курка в ароматному томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
719 Курка в ароматному томатному соусі
Фото - Курка в ароматному томатному соусі
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Зира (мелена) 1.5 ст.л.
  • Кардамон мелений 0.25 ч.л.
  • Коріандр мелений 0.25 ч.л.
  • Куркума 0.5 ч.л.
  • Кориця мелена 0.25 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний 0.5 ч.л.
  • Перець червоний гіркий 1 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Помідор консервований (у власному соку) 500 г
  • Вино біле сухе 0.5 ч.л.
  • Вода (бульйон) 150 мл
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Цедра лимона

Курка в ароматному томатному соусі інгредієнти Зняти шкіру із курки і порубати тушку на частини. Змішати прянощі, відкласти 1 чайну ложку суміші, рештою обсипати курку з усіх сторін.

Курка в ароматному томатному соусі Обсмажити курку у сковороді до золотистої скоринки 3-5 хвилин із кожного боку, відкласти в іншу посудину.

фото Курка в ароматному томатному соусі У глибокій товстостінній сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити цибулю і часник на середньому вогні 5 хвилин, додати залишені прянощі, обсмажити 1 хвилину, постійно помішуючи. Додати помідори, вино, бульйон (воду), сік і цедру лимона, довести соус до кипіння. Додати сіль і перець.

Покласти шматочки курки у соус. Соус повинен прикривати м'ясо на 3/4.

Курка в ароматному томатному соусі Курка Накрити кришкою і відправити у нагріту духовку до 180 градусів на годину.

Курка в ароматному томатному соусі Зира Курка в ароматному томатному соусі Кардамон мелений

Подавати із рисом.

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Рецепты Приготовления: французские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки