Курка в апельсиновому джемі
- Курка 1 шт.
- Апельсин 4 шт.
- Мед 5 ст.л.
Курку посолити, поперчити. Із апельсинів зняти цедру, краще овочечисткою, щоб вийшли квадратики цедри 1,5х2 см. Вичивати із апельсинів сік і поставити його на повільний вогонь. Поступово додати мед, коли трохи випарується і стане більш тягучим, мармелад готовий. Курку начинити м'якоттю апельсинів, покласти черевом донизу, а зверху розкласти пір'я цедри і поставити у духовку 180 градусів. Через 30 хвилин кожні 5-10 хвилин поливати мармеладом. Після години від початку готування, коли мармелад закінчиться і загусне трохи, вимкнути і вийняти.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салат с креветками и омлетом.
recepti.biz.uaПиццы, салаты, напитки
Рецепты консервированных салатов. Рецепты салатов с колбасой.
Торт с фотографией - тортики фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Американская кухня курсовая тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter