Курка в аджиці
744
інгредієнти:
- Курка 0.5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа для плову
Курку розрізати на порційні шматки.
Посолити, поперчити, посипати приправою для плову.
На блендері подрібнити помідори і часник.
Курку перекласти у форму для запікання.
У помідорно-часникову суміш додати майонез і залити цією сумішшю курку.
Запікати у духовці при температурі 200°С до готовності курки.
Суп-гуляш рецепт тут
www.recepti.biz.ua салаты из Рыбных консервов
Праздничные новогодние салаты от шеф-поваровПраздничная компания. Праздничное агентство
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Рецепт турецкие пироги со шпинатом. Пирог со шпинатом и грибами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі