Курка в абрикосовому соусі
- Курка 700 г
- Абрикоса 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Мед (цукрова пудра) 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Вода 2 скл.
- Олія рослинна
Шматочки курки промити, натерти спеціями і сіллю. Дати полежати 15 хвилин.
Обсмажити на олії із двох сторін, вийняти.
В олію, де смажилася курочка, додати борошно і постійно помішуючи, обсмажити до світло-коричневого кольору, долити воду, перемішати, щоб не було грудок.
Сюди ж додати дрібно нарізану цибулю і тушкувати до м'якості.
Додати абрикоси, трохи протушкувати під кришкою.
Додати сіль, мед (або цукор).
Викласти в абрикосовий соус курку і довести до готовності на невеликому вогні.
Подати курочку із рисом або картопляним пюре, поливши соусом.
Что приготовить к ужину - первые блюда рецепты. Готовим вкусно и полезно.
Кулинарные блюда для худеющих - лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы
Салат с Белыми грибами и ветчинойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт бисквитного рулета с кремом. Мультиварка Philips.
www.recepti.biz.ua рецепт домашнего приготовления майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter