Курка у желе
- М´ясо куряче 700 г
- Желатин 15 г
- Морква
- Сіль
- Перець
- Цибуля ріпчаста
- Часник
Куряче м'ясо відварити у 1,5 л води із додаванням різних спецій 40-50 хв (бажано, щоб м'ясо варилося на кісточках). Після варіння бульйон процідити, м'ясо відокремити від кісток і дрібно порізати. Розчинити желатин у склянці бульйону. У каструлю із бульйоном влити розчинений желатин, висипати м'ясо, додати фігурно нарізану моркву, зелену цибулю, подрібнений часник, посолити, поперчити, перемішати гарно. Всю масу перелити у пакет 1,5 л з-під соку, добре закрутити пробкою. Помістити у холодильник на 3-4 години. Потім коробку акуратно розрізати, а готовий виріб викласти на тарілку і прикрасити.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: смачна кутя рецепт.
Салат из брокколи с овощами тут
Торты без выпечки рецептыТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Пицца картинки для срисовкиОсновное меню, пицца, карта вин
Готовим со вкусом - рецепты салатов из креветок с фото. Салаты с креветками.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты салат из редьки. Рецепт салата из редьки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter