Курка у яблучному сидрі

ДРУГІ СТРАВИ
909 Курка у яблучному сидрі
Фото - Курка у яблучному сидрі
інгредієнти:
  • Філе куряче 500 г
  • Цибуля шалот 2 шт.
  • Сидр яблучний 200 мл
  • Вершки (33%) 100 мл
  • Кмин (свіжий, подрібнений) 1.5 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Кубик бульйонний 0.5 шт.
  • Базилік (сухий)

Курка в яблучному сидр інгредієнти

Курка в яблучному сидр Курку нарізати кубиками, посолити, поперчити, додати 1 ст. л. подрібненого кмину і залишити на 10 хв.

фото Курка в яблучному сидр Цибулю шалот нарізати тонкими смужками.

У глибокій сковороді розігріти олію. Додати шматочок вершкового масла і обсмажити курку на сильному вогні.

На тій же сковороді обсмажити 2 хв цибулю і залишений кмин.

Зменшити вогонь і влити сидр. Все перемішати, дати прокипіти 3-4 хв і повернути шматочки курки у сковороду. Тушкувати 30 хв, до готовності. У кінці додати вершки і залишені приправи. Якщо соус недостатньо густий, можна додати борошно або кукурудзяний крохмаль.

 

Легкие блюдаНовости легкой атлетики

ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Польские кухни в санкт петербурге здесь

Чанахи рецепт в кастрюлеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter