Курка у яблучному сидрі
- Філе куряче 500 г
- Цибуля шалот 2 шт.
- Сидр яблучний 200 мл
- Вершки (33%) 100 мл
- Кмин (свіжий, подрібнений) 1.5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кубик бульйонний 0.5 шт.
- Базилік (сухий)
Курку нарізати кубиками, посолити, поперчити, додати 1 ст. л. подрібненого кмину і залишити на 10 хв.
Цибулю шалот нарізати тонкими смужками.
У глибокій сковороді розігріти олію. Додати шматочок вершкового масла і обсмажити курку на сильному вогні.
На тій же сковороді обсмажити 2 хв цибулю і залишений кмин.
Зменшити вогонь і влити сидр. Все перемішати, дати прокипіти 3-4 хв і повернути шматочки курки у сковороду. Тушкувати 30 хв, до готовності. У кінці додати вершки і залишені приправи. Якщо соус недостатньо густий, можна додати борошно або кукурудзяний крохмаль.
Легкие блюдаНовости легкой атлетики
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Польские кухни в санкт петербурге здесь
Чанахи рецепт в кастрюлеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter