Курка у винограді
- Курка (стегно) 18 шт.
- Виноград 1.5 л
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Цукор-пісок
- Перець чорний (мелений)
Виноград пропустити через м'ясорубку. Стегенця помити, посолити, поперчити. У товстостінну каструлю на дно викласти трохи виноградної маси, зверху шар стегенець шкіркою вниз, потім знову шар винограду, знову стегенця, знову виноград, знову стегна, і залити залишками виноградної маси. Накрити кришкою, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати розчавлений і порубаний часник, зменшити вогонь. Через кілька хвилин додати, якщо потрібно, цукор, сіль, перець. Як тільки курка буде готова - можна подавати з будь-яким гарніром без яскраво вираженого смаку, так як курка виходить дуже ніжною і ароматною.
ЗдесьКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Рецепты пончиков на кефиреКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Поможем выйти замуж в Германию - салат из брокколи рецепты.
ЗдесьПроизводство соусов
Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления шубы. Рецепты Для Мультиварки.
Мебельный интернет магазин - страви для святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
Заземление своими руками - рецепт ужина на скорую руку.
Рецепты на пасху. Стародавний рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter