Курка у винограді

ДРУГІ СТРАВИ
601 Курка у винограді
Фото - Курка у винограді
інгредієнти:
  • Курка (стегно) 18 шт.
  • Виноград 1.5 л
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль
  • Цукор-пісок
  • Перець чорний (мелений)

Виноград пропустити через м'ясорубку. Стегенця помити, посолити, поперчити. У товстостінну каструлю на дно викласти трохи виноградної маси, зверху шар стегенець шкіркою вниз, потім знову шар винограду, знову стегенця, знову виноград, знову стегна, і залити залишками виноградної маси. Накрити кришкою, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати розчавлений і порубаний часник, зменшити вогонь. Через кілька хвилин додати, якщо потрібно, цукор, сіль, перець. Як тільки курка буде готова - можна подавати з будь-яким гарніром без яскраво вираженого смаку, так як курка виходить дуже ніжною і ароматною.

 

ЗдесьКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи

Рецепты пончиков на кефиреКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Поможем выйти замуж в Германию - салат из брокколи рецепты.

ЗдесьПроизводство соусов

Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления шубы. Рецепты Для Мультиварки.

Мебельный интернет магазин - страви для святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.

Заземление своими руками - рецепт ужина на скорую руку.

Рецепты на пасху. Стародавний рецепт пасхи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter