Курка у вині із чорносливом
716
інгредієнти:
- Курка 0.5 шт.
- Чорнослив 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Вино червоне сухе 200 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Курку нарізати порційними шматочками.
Посолити, поперчити.
Обсмажити на олії.
Дрібно нарізати часник.
Чорнослив нарізати шматочками.
Обов'язково чорнослив промити.
Цибулю нарізати соломкою.
Скласти все у каструльку, де курка буде тушкуватися. Злегка посолити, поперчити.
Покласти обсмажену курку.
Залити все вином.
Тушкувати на повільному вогні під закритою кришкою 20-25 хвилин.
Подавати із будь-яким гарніром.
Вкусные рецепты для похудения: кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі