Курка у вині

ДРУГІ СТРАВИ
816 Курка у вині
Фото - Курка у вині
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Яблуко 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Вино біле десертне 0.5 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія рослинна

Курку нарізати на порційні шматочки, присипати сіллю, перцем, залишити хвилин на 10. У глибоку сковороду налити олію й обсмажити курку до напівготовності. Очистити часник, нарізати дрібно, яблуко очистити і нарізати шматочками і обсипати курку, залити все вином. Закрити кришкою і тушкувати до готовності. (Поставити спочатку під кришкою у духовку, а потім довести до готовності, знявши її.) Коли приготується, посипати зеленню і подати на стіл.

recepti.biz.ua рецепт пасхи

Простые рецепты блюд - французская кухня рецепты. Тушенка, Паштеты, Каши. Рецепты.

ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты едим дома с юлией высоцкой нтвСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Блюда на любой вкус - новогодние праздничные блюда.

Рецепт пасхи в хлебопечке горениеРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter