Курка у вині
- Курка 1.5 кг
- Яблуко 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Вино біле десертне 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Курку нарізати на порційні шматочки, присипати сіллю, перцем, залишити хвилин на 10. У глибоку сковороду налити олію й обсмажити курку до напівготовності. Очистити часник, нарізати дрібно, яблуко очистити і нарізати шматочками і обсипати курку, залити все вином. Закрити кришкою і тушкувати до готовності. (Поставити спочатку під кришкою у духовку, а потім довести до готовності, знявши її.) Коли приготується, посипати зеленню і подати на стіл.
recepti.biz.ua рецепт пасхи
Простые рецепты блюд - французская кухня рецепты. Тушенка, Паштеты, Каши. Рецепты.
ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты едим дома с юлией высоцкой нтвСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Блюда на любой вкус - новогодние праздничные блюда.
Рецепт пасхи в хлебопечке горениеРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter