Курка у вершковому соусі з карі
- Філе куряче (грудка) 4 шт.
- Вершки (10%-20%) 100 мл
- Карі 1 ч.л.
- Часник 4 зуб.
- Кмин (мелений) 0.5 ч.л.
- Борошно 1 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія оливкова
Помити та нарізати філе курячої грудки на невеликі шматочки.
Обсмажити часник цілим в олії до золотистого кольору, але не дати йому пригоріти. Вийняти часник і на часниковій олії обсмажити курячі грудки, постійно помішуючи.
Посолити, поперчити, додати кмин і карі, потім у склянці з вершками розвести 1 ч. л. борошна і залити отриманою сумішшю обсмажену грудку. Тушкувати ще 5 хвилин і вимкнути, щоб курка не стала жорсткою.
Відварити фетучіні на гарнір або будь-які інші спагеті.
Сервірувати і подати до столу.
Соблюдаем пост рецепты recepti.biz.ua
Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт. Закваски для сыра ЧИЗ.
Как делать Рыбный салат. Салаты мясные Рыбные.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с языком с фото.
Черничное вареньеСведения об укупорке и таре для варенья
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салат с морепродуктами. Готовим со вкусом.
Салат из морепродуктов - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Оригинальные торты на заказ - торт грильяжный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter