Курка у вершково-грибному соусі із броколі
- Філе куряче 0.5 кг
- Олія рослинна 30 мл
- Масло вершкове 20 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 200 г
- Вино біле сухе 200 мл
- Бульйон курячий 200 мл
- Вершки (33%) 200 мл
- Приправа
- Сіль
- Броколі (суцвіття) 6 шт.
Із грудок (якщо не філе) зняти шкіру, відбити для м'якості між шарами харчової плівки, розрізати смужками приблизно 2 см шириною, обсмажити шматки з обох сторін на суміші олії та масла, починаючи з того боку, де була шкіра - близько 5 хв. Посолити і поперчити. Перекласти у сотейник.
У тій же сковороді на олії злегка обсмажити (до м'якості, але не підрум'янюючи) тонко нарізану цибулю, викласти на шматочки курки. Обсмажити половину нарізаних пластинками печериць і теж перекласти у сотейник із куркою.
Посудину з куркою розігріти на середньому вогні, влити вино, випарувати рідину наполовину. Додати решту печериць і варити на невеликому вогні без кришки 10 хвилин.
Влити вершки, довести до кипіння, додати зелень, перевірити на сіль, перець і потримати на слабкому вогні без кришки до легкого загустіння соусу, хвилин 10. Потім додати кілька суцвіть броколі. Варити не більше пари хвилин - броколі при варінні втрачає смарагдовий колір.
Сотейник під час приготування не закривати кришкою.
Подавати із рисом.
Рецепты салатов на любой вкус - салати до нового року.
Праздничные салаты - праздничные новогодние салаты. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.ua как приготовить эспрессо без горечи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter