Курка у вершках із чорносливом та соусом
847
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Чорнослив 100 г
- Горіхи волоські 40 г
- Вершки 1.5 скл.
- Бульйон (курячий, кубик) 1 шт.
- Олія рослинна
- Масло вершкове
Курку розділити на невеликі шматочки, посолити, обваляти у борошні й обсмажити на соняшниковій олії 25 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити до золотистого кольору. Чорнослив розрізати на шматочки. Горіхи подрібнити.
Обсмажену курку викласти у жаровню із високими бортами. Зверху покласти чорнослив, а на нього цибулю.
Волоські горіхи обсмажити на вершковому маслі до появи різкого горіхового запаху. Додати вершки і подрібнений бульйонний кубик. Все перемішати.
Коли суміш закипить, залити нею курку, закрити жаровню і в духовку на 25-40 хвилин на середній вогонь, щоб маса загускла.
recepti.biz Консервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
http://recepti.biz.ua постный майонез в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі