Курка у цибулевому соусі
887
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець (горошком) 10 шт.
- Сіль
Порізати курку на порційні шматки, посолити їх.
Каструлю змастити трохи олією (0,5 ч. л.).
Цибулю почистити і порізати півкільцями.
Курку скласти у каструлю, додати перець горошком і лавровий лист.
Зверху викласти всю цибулю, посолити, поставити на маленький вогонь, закрити кришкою і залишити на півтори години.
ТутРецепты и советы
www.recepti.biz.ua индийская кухня рецепт дал
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі