Курка у цибулево-часниково-йогуртовому соусі
- Курка (стегно) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 7 зуб.
- Йогурт 250 г
- Спеції (сіль, перець, приправа)
Курку нарізати порційними шматками.
Цибулю нарізати півкільцями.
Часник натерти на тертці.
Додати сіль, перець, приправи, добре перемішати і відправити у холодильник на пару годин.
Додати йогурт, добре перемішати і можна залишити на ніч у холодильнику.
Дістати курку і перекласти у форму для запікання. Зверху нарізати ще пару зубчиків часнику.
Поставити у гарячу духовку і запікати при 180 градусах 30 хв.
Готову курку дістати із духовки.
Вкусные и простые рецепты салатов: салати рецепти з фото. Готовим со вкусом.
Ореховый торт без муки рецепт с фото пошаговоВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов
Рецепты приготовления блюд из легкого. Рецепты легкие низкокалорийные блюда.
Рецепт праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Рецепты всевозможных диет
Заварной крем рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter