Курка у "трояндах"
- Курка (грудка, стегно, крило) 1 кг
- Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 2 скл.
- Вода 150 мл
- Яйце 1 шт.
- Алкоголь (Херес) 3 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Соус (якіторі) 3 ст.л.
- Часник (сухий) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
Замісити тісто із борошна, води і яйця, як на пельмені.
Підготувати курку. Розділити на порційні шматки.
Нарізати одну цибулину і приготувати маринад: змішати херес, соєвий соус, сухий часник, перець і соус "Якіторі". Додати все до м'яса.
Курку маринувати хвилин 20.
Начинка. Два варіанти - подрібнити цибулю і зелень у блендері або нарізати ножем.
Курку обсмажити на олії до рум'яного кольору.
Приготувати "троянди". Розгорнути тісто трохи товще, ніж для пельменів.
Викласти на тісто начинку і згорнути рулетом.
Рулет порізати на кілька частин - це "троянди".
До курки викласти рулети і залити водою так, щоб покрила. Відправити у розігріту духовку на 30-35 хвилин.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественская выпечка рецепты.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салаты из вареного сердца. Вкусные рецепты для похудения.
Кульков егор. Кульков константин.
Блюда из картофельного пюре в духовке рецептыО суши и блюдах японской кухни
recepti.biz.ua чанахи рецепт
www.recepti.biz.ua рецепт заварного крема
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter