Курка у трояндах
- Стегно куряче 10 шт.
- Фарш м´ясний (яловичина, свинина) 0.5 кг
- Борошно пшеничне 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Помідор 5 шт.
- Кукурудза 1 бан.
- Перець болгарський (червоний) 3 шт.
- Маслини (без кісточок чорні) 1 бан.
Стегна курячі охолоджені злегка посолити, додати спеції, сухий базилік, у розпечений сотейник влити олію і акуратно покласти шматочки курки, засипати крупно порізаними шматками помідори, червоний болгарський перець. Закрити кришкою, тушкувати 10 хв.
Приготувати тісто пельменне із 1 яйця, 1,5 склянки води, трохи солі та соди. Розкачати у довгий пласт і викласти зверху тонким шаром фарш, натерти цибулю на крупній тертці, посолити, поперчити. Згорнути рулетом, розрізати на шматочки 2 см і викласти зверху на курочку. Закрити кришкою і тушкувати хвилин 15 без додавання води.
Зняти кришку, на велику тарілку викласти шматки курки, троянди, кукурудзу, гарнірувати помідорами, маслинами.
Столы и стулья Аэро (Aero) купить - салати до святкового столу.
Борщ Украинский рецепт свекла. Рецепты борща Украинского с пампушками фото.
Рецепты закусок: арахисовое масло рецепт. Рецепты печенья без масла.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пончиков на кефире. Мультиварка Рецепты Творожен.
Зачем Вам есть одну капусту: кулинария капуста брокколи. Семена почтой, в том числе редкие.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Торты из Киндер Сюрпризов - медовик торт. Наборы для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter