Курка у томатному соусі
- Філе куряче 3 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 0.5 скл.
- Бульйон (овочевий, з кубика) 1 ст.л.
- Горошок зелений (консервований) 1 бан.
- Зелень (сушена)
- Перець чорний
Курку вимити, дати обсохнути, посолити, приправити перцем, посипати зеленню.
Олію розігріти на сковороді. Обсмажити у ній філе курки протягом 10-15 хв.
Очистити цибулю і дрібно нарізати. Обсмажити в олії окремо від курки. Томатну пасту покласти в овочевий бульйон, довести до кипіння у глибокій сковороді. Додати обсмажені цибулю, горошок, сушену зелень і сіль.
Викласти у бульйон обсмажену курку, потім на слабкому вогні тушкувати 15-20 хв. Страву можна подавати з картоплею, макаронами, рисом, гречкою.
Рецепты Для Мультиварки: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.
Рецепты к Новому году и Рождеству здесь
www.recepti.biz.ua рецепты вкусных и легких салатов
Рецепты салат морепродукты. Морепродукты салат рецепт.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter