Курка у томатній заливці
625
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Соус (майонез і кетчуп) 300 г
Підготувати курячу тушку, розрізати на частини, приготувати томатний соус із кетчупу та майонезу. Умочити шматочки в томатну підливу і поставити в духовку, запікати до готовності, кілька разів перевернути шматочки, щоб вони не висихали.
ЗдесьКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Подбор интернета в квартиру - колбаса домашняя без кишок. Домашнии Рецепты на любой вкус.
www.recepti.biz.ua рецепт куриной печени
Как приготовить летний салат: салат французский рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі