Курка у ткемалі
- Курка 1200 г
- Ткемалі 4 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Оцет (бальзамічний)
- Соус (ворчестерширський)
- Табаско
- Олія оливкова
- Картопля 1 кг
- Приправа ("Прованські трави")
Приготувати маринад із соєвого соусу і ткемалі. Додати в нього трохи ворчестерширського соусу, червоного бальзамічного оцту, пару крапель табаско або іншого соусу чилі і оливкову олію. Добре перемішати. Якщо необхідно, посолити.
Добре натерти цим соусом курку.
Посипати сумішшю прованських трав.
Маринувати мінімум 1 годину.
Картоплю очистити, відварити хвилини три у злегка підсоленій воді.
Курку викласти на деко, полити залишками маринаду.
Запекти курку в духовці, постійно поливаючи соком, що виділився, близько 30 хвилин.
Додати на деко картоплю.
Запікати ще хвилин 30.
Салат с жареными грибами recepti.biz.ua
Рецепты Десертов: фруктовые десерты рецепты с фото.
Рецепт маргариты пиццыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Выпечки: украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter