Курка у ткемалі

ДРУГІ СТРАВИ
822 Курка у ткемалі
Фото - Курка у ткемалі
інгредієнти:
  • Курка 1200 г
  • Ткемалі 4 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Оцет (бальзамічний)
  • Соус (ворчестерширський)
  • Табаско
  • Олія оливкова
  • Картопля 1 кг
  • Приправа ("Прованські трави")

Курка в ткемалі інгредієнти Приготувати маринад із соєвого соусу і ткемалі. Додати в нього трохи ворчестерширського соусу, червоного бальзамічного оцту, пару крапель табаско або іншого соусу чилі і оливкову олію. Добре перемішати. Якщо необхідно, посолити.

Добре натерти цим соусом курку.

Посипати сумішшю прованських трав.

Маринувати мінімум 1 годину.

Картоплю очистити, відварити хвилини три у злегка підсоленій воді.

Курку викласти на деко, полити залишками маринаду.

Запекти курку в духовці, постійно поливаючи соком, що виділився, близько 30 хвилин.

Додати на деко картоплю.

Запікати ще хвилин 30.

Салат с жареными грибами recepti.biz.ua

Рецепты Десертов: фруктовые десерты рецепты с фото.

Рецепт маргариты пиццыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты новогодних блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты Выпечки: украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.