Курка у сметані з чорносливом та яблуками
1109
інгредієнти:
- Курка (ніжки, стегенця) 1 кг
- Сметана 400 мл
- Чорнослив (без кісточок) 100 г
- Яблуко (кисло-солодке) 1 шт.
- Спеції
Обробити курку на шматочки і обсмажити.
Додати чорнослив і яблуко, порізані на часточки.
Додати сметану.
Курку обсмажити і протушкувати хвилин 40 під кришкою. Додати чорнослив, шматочки яблука і сметану, ще протушкувати хвилин 20 (до готовності яблук).
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты Приготовления.
Банош рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Пошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Купить молоко - крем из сгущенного молока. Можно ли пить молоко.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі