Курка у сироватці
- Курка (стегно, крило, гомілка) 800 г
- Соєвий соус 100 г
- Олія оливкова 50 г
- Оцет (винний, бальзамічний) 50 мл
- Сироватка 1.2 л
- Приправа (Прованські трави: кмин, орегано, розмарин, чабер, шавлія, базилік, майоран, м´ята) 4 г
- Імбир (мелений) 0.5 ч.л.
- Барбарис (сушений) 6 шт.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
Помити м'ясо і скласти у каструлю.
Полити оливковою олією. Додати винний оцет, соєвий соус і сироватку, спеції - трави прованські, м'яту, імбир, барбарис. Посолити.
Перемішати і залишити маринуватися на 2 години у холодильнику.
Викласти м'ясо і поставити у духовку на півгодини, на 180 градусів, час від часу поливаючи м'ясо утвореним на дні "м'ясним соком". Можна маринадом, що залишився злегка полити, пару ложок, не більше.
Поставити сироватку на вогонь, довести до кипіння, посолити і додати макарони. Відварити. У кінці промити.
Готове м'ясо подавати зі спагеті або картоплею.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Кулинарная социальная сеть
Торт без выпечки. Торты из печенья без выпечки.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты пляцков с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Салат греческий рецепт фото. Новогодние салаты рецепты с фото.
Торт воздушный сникерс рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
ЗдесьВкусные и полезные рецепты на Пасху для стройных! Выбрать меню от диетолога
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter