Курка у сирному соусі "Пташине молочко"
628
інгредієнти:
- Стегно куряче 800 г
- Сир плавлений 400 г
- Часник 4 зуб.
- Вода
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Покласти стегенця у каструлю, налити воду, щоб вона була на 2 пальці вище стегенець, додати перець, посолити краще у кінці, після того, як додати сир.
На середньому вогні тушкувати під кришкою близько години, щоб м'ясо проварити, а бульйон став дуже концентрований і його було небагато.
Потім додати сир і добре перемішати, прибрати каструлю з вогню і залишити "дійти" ще хвилин 10.
Додати подрібнений часник.
Готові стегенця із соусом розкласти по тарілках. Гарнірувати рисом, вареною або смаженою картоплею, посипати зеленню.
Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло фото.
Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями здесь
Какой сайт кулинарная передача званный ужин на рен тв. Рейтинг кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі