Курка у сирному соусі "Пташине молочко"
	
					753				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Стегно куряче 800 г
 - Сир плавлений 400 г
 - Часник 4 зуб.
 - Вода
 - Сіль
 - Перець чорний (мелений)
 
 Покласти стегенця у каструлю, налити воду, щоб вона була на 2 пальці вище стегенець, додати перець, посолити краще у кінці, після того, як додати сир.
 На середньому вогні тушкувати під кришкою близько години, щоб м'ясо проварити, а бульйон став дуже концентрований і його було небагато.
 Потім додати сир і добре перемішати, прибрати каструлю з вогню і залишити "дійти" ще хвилин 10.
 Додати подрібнений часник.
 Готові стегенця із соусом розкласти по тарілках. Гарнірувати рисом, вареною або смаженою картоплею, посипати зеленню. 
Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло фото.
Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями здесь
Какой сайт кулинарная передача званный ужин на рен тв. Рейтинг кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі