Курка у рукаві
- Курка 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Спеції (для курки)
- Часник 4 зуб.
Замаринувати курку, попередньо вимивши і видаливши непотрібне.
Сіль, спеції і вичавлений часник.
Залишити курку хвилин на 30.
Очистити картоплю, якщо велика, розрізати на кілька частин.
Залити окропом, щоб пропеклася у середині гарно, можна довести до кипіння і злити воду.
Очистити цибулю, моркву і порізати. Моркву - соломкою, можна на крупній тертці натерти. Можна додати перець болгарський.
Рукав зав'язати із одного боку, на дно засипати частину овочів, на них розкласти курку, навколо курки викласти картоплю і засипати залишками овочів, можна посипати зеленню. Зав'язати другий край рукава. Проколоти у декількох місцях зверху, щоб повітря виходило.
Відправити у духовку хвилин на 40-50, на 180 градусів. За 10 хвилин до готовності увімкнути функцію гриль, щоб підсмажити скоринку у курки.
Вийняти із духовки, розрізати зверху рукав, подати до столу.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з язика з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт торта медовика на паруКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничных блюд
Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter