Курка у пивному соусі
660
інгредієнти:
- Пиво 1 скл.
- Грудка куряча 1 шт.
- Кмин 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Борошно 2 скл.
- Спеції
- Бульйон
Обсмажити курячі грудки з олією 8-10 хвилин на помірному вогні. Потім додати пиво, бульйон і спеції, накрити кришкою і на слабкому вогні тушкувати 45-50 хвилин. Дістати курку зі сковороди. Розм'якшене масло для соусу змішати із борошном і додати до рідини на сковороді. Тримати соус на вогні, постійно помішуючи. Як тільки загусне, зняти і полити ним курку.
Подавати із рисом, овочами або відвареною картоплею.
Салат с авокадо рецепты recepti.biz.ua
Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі