Курка у пивному соусі
	
					793				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Пиво 1 скл.
 - Грудка куряча 1 шт.
 - Кмин 1 ч.л.
 - Сіль
 - Перець
 - Борошно 2 скл.
 - Спеції
 - Бульйон
 
Обсмажити курячі грудки з олією 8-10 хвилин на помірному вогні. Потім додати пиво, бульйон і спеції, накрити кришкою і на слабкому вогні тушкувати 45-50 хвилин. Дістати курку зі сковороди. Розм'якшене масло для соусу змішати із борошном і додати до рідини на сковороді. Тримати соус на вогні, постійно помішуючи. Як тільки загусне, зняти і полити ним курку.
Подавати із рисом, овочами або відвареною картоплею.
Салат с авокадо рецепты recepti.biz.ua
Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі