Курка у пивному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
656 Курка у пивному соусі
Фото - Курка у пивному соусі
інгредієнти:
  • Пиво 1 скл.
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Кмин 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Борошно 2 скл.
  • Спеції
  • Бульйон

Обсмажити курячі грудки з олією 8-10 хвилин на помірному вогні. Потім додати пиво, бульйон і спеції, накрити кришкою і на слабкому вогні тушкувати 45-50 хвилин. Дістати курку зі сковороди. Розм'якшене масло для соусу змішати із борошном і додати до рідини на сковороді. Тримати соус на вогні, постійно помішуючи. Як тільки загусне, зняти і полити ним курку.

Подавати із рисом, овочами або відвареною картоплею.

 

Салат с авокадо рецепты recepti.biz.ua

Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter