Курка у пиві
725
інгредієнти:
- Курка
- Часник
- Хмелі-сунелі
- Пиво (темне)
- Сіль
Курочку помити, натерти сіллю і приправами. Покласти на лист або глибоку сковорідку, трохи полити пивом і поставити у духовку на 180-200 градусів на 1,5 години. Періодично діставати і поливати соком і рештою пива. Готова курка стане приємного темного коричневого кольору. Птицю обробити на філе, сік зі сковороди злити у соусник, шматочки вмочати у соус і їсти зі свіжими овочами.
Лазанья со шпинатом рецепт с фото в домашнихлазанья со шпинатом
Рецепты с малиной: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Простые рецепты.
Рецепты шашлыков: шашлык из куриных сердец. Куриный шашлык, как в ресторане.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі