Курка у перці
- Стегенце куряче 4 шт.
- Цукор 2 ч.л.
- Перець горошком 2 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Томатна паста 50 мл
- Соус чилі 1 ч.л.
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Оцет 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
Маринад: змішати всі інгредієнти крім курки. Перець чорний горошком треба попередньо трохи потовкти, щоб зерна не були цілими. Все перемішати.
На курочці зробити надрізи.
Залити курочку маринадом і маринувати на холоді близько 2-3 годин. Періодично перевертати курочку.
Після маринування курочку запікати під фольгою в духовці при температурі 200-250 градусів до готовності. На початку запікання курочку теж можна перевернути, щоб вона вся була соковита. Для того, щоб на курочці з'явилася золотава скоринка, потримати її в духовці без фольги близько 15 хвилин.
Готовим со вкусом - салати рецепти з фото. Настоящий суп харчо с фото.
Печеня по домашньому в горщику с фотопеченя по домашньому
Вкусная выпечка рецепты с фото: рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.ua рецепт торта из творога без выпечки жилейные
Рецепты на романтический ужин: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты для пекарни.
Рецепт царский салат с языкомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.ua технология приготовления блюд из яиц
Пирог со шпинатом и яйцом из дрожжевого тестаРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter