Курка у паніровці
- Грудка куряча 2 шт.
- Молоко 100 мл
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Сир 50 г
- Сіль
- Перець червоний гіркий
Філе курки нарізати на невеликі шматки.
Шматочки курки помити, обсушити і натерти сіллю та перцем. Залишити на 30 хв, щоб спеції увібралися.
Яйце розбити у тарілку, трохи посолити і додати молоко. Добре розмішати виделкою до однорідної консистенції.
В одну тарілку насипати борошно, в іншу хлібні крихти, у 3 - тертий сир. Кожен шматок курки обваляти у борошні, умочити у збитому яйці, потім у тарілку із сиром і в кінці обваляти у панірувальних сухарях.
На розігріту з олією сковороду викласти всі шматки і на середньому вогні обсмажити із двох боків до готовності. Викласти шматочки курки на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.
Зверху можна додати ще трохи сиру.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты Приготовления: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Диетические рецепты творог. Диетические и постные блюда рецепты.
Рецепт: Майонез домашний. Домашний майонез рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter