Курка у ніжній "шубці"
- Гомілка куряча 6 шт.
- Майонез 3 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Сир 100 г
- Часник 3 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Суміш трав і спецій ("Галіна Бланка")
Курячі гомілки попередньо відварити у воді близько 30 хвилин. Приготувати соус: змішати сметану, майонез, дрібно нарізаний часник, натертий на дрібній тертці сир, додати суміш трав і спецій Галіна Бланка.
Курячі гомілки трохи посолити і поперчити, далі викласти у форму для випікання і змастити отриманим соусом.
Поставити у духовку на 40-45 хвилин і запікати при температурі 200-220 градусів.
На гарнір макарони.
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти святкових закусок. Вкусные закуски на день рождения.
Рецепт Киевский торт. Рецепт Киевского торта.
Кулинарные рецепты: рецепт кекс столичный. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
рецепты приготовления плова на костре
салаты с морепродуктов рецепты
Варенье в магазине Утконос: черничное варенье.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Питомник немецких овчарок
recepti.biz.ua рецепт салат морепродуктов
Очень вкусные быстрые блины: блины с грибами рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Мимоза салат рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter