Курка у ніжній "шубці"

ДРУГІ СТРАВИ
838 Курка у ніжній "шубці"
Фото - Курка у ніжній
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 6 шт.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Сир 100 г
  • Часник 3 зуб.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Суміш трав і спецій ("Галіна Бланка")

Курячі гомілки попередньо відварити у воді близько 30 хвилин. Приготувати соус: змішати сметану, майонез, дрібно нарізаний часник, натертий на дрібній тертці сир, додати суміш трав і спецій Галіна Бланка.

Курка в ніжній Курячі гомілки трохи посолити і поперчити, далі викласти у форму для випікання і змастити отриманим соусом.

Курка в ніжній Поставити у духовку на 40-45 хвилин і запікати при температурі 200-220 градусів.

фото Курка в ніжній На гарнір макарони.

Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти святкових закусок. Вкусные закуски на день рождения.

Рецепт Киевский торт. Рецепт Киевского торта.

новогодние рецепты блюд

буряк салат рецепт

Кулинарные рецепты: рецепт кекс столичный. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

рецепты приготовления плова на костре

салаты с морепродуктов рецепты

Варенье в магазине Утконос: черничное варенье.

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Питомник немецких овчарок

recepti.biz.ua рецепт салат морепродуктов

Очень вкусные быстрые блины: блины с грибами рецепт с фото. Готовим со вкусом.

Мимоза салат рецепт тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter