Курка у медово-помаранчевій глазурі

ДРУГІ СТРАВИ
705 Курка у медово-помаранчевій глазурі
Фото - Курка у медово-помаранчевій глазурі
інгредієнти:
  • Грудка куряча 5 шт.
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Мед 3 ст.л.
  • Сік апельсиновий 4 ст.л.
  • Апельсин 1 шт.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Спеції

Розігріти олію у сковороді і обсмажити цибулю і часник протягом 2 хвилин до м'якості. Додати мед, сік, часточки апельсина і соєвий соус, почекати доки не розчиниться мед.

М'ясо обваляти у спеціях.

Залити апельсиново-медовою глазур'ю курячі грудки (або гомілки) і поставити запікатися у відкритому вигляді у духову шафу на 45 хвилин.

Необхідно полити під час запікання глазур'ю 1-2 рази.

Самые вкусные рецепты поста тут

Рецепты блюд с ливеромРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Торты без выпечки птичье молокоТорты и пирожные на заказ

Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Майонез Лимончик. Майонез в домашних условиях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter