Курка у медово-помаранчевій глазурі
774
інгредієнти:
- Грудка куряча 5 шт.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Мед 3 ст.л.
- Сік апельсиновий 4 ст.л.
- Апельсин 1 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Спеції
Розігріти олію у сковороді і обсмажити цибулю і часник протягом 2 хвилин до м'якості. Додати мед, сік, часточки апельсина і соєвий соус, почекати доки не розчиниться мед.
М'ясо обваляти у спеціях.
Залити апельсиново-медовою глазур'ю курячі грудки (або гомілки) і поставити запікатися у відкритому вигляді у духову шафу на 45 хвилин.
Необхідно полити під час запікання глазур'ю 1-2 рази.
Самые вкусные рецепты поста тут
Рецепты блюд с ливеромРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Торты без выпечки птичье молокоТорты и пирожные на заказ
Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Майонез Лимончик. Майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі