Курка у медовій глазурі
569
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Маслo вершкове 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
Курку або стегенця розрубати на порційні шматки й укласти в посудину з товстими стінками.
Розтопити в мисці масло, додати мeд, соєвий соус і подрібнений часник, розмішати до однорідної маси, зняти з вогню.
Курку залити половиною соусу, закрити кришкою і поставити в духовку на 40 хвилин.
Курку перевернути, залити залишками соусу і, не закриваючи кришкою, запікати, доки не зарум'яниться.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты блюд с ливером. Рецепты приготовления блюд.
Как приготовить белковый коктейль: кулинарный сайт. Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі