Курка у масляному маринаді
- Курка 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Зелень (кріп і петрушка) 0.5 пуч.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Для маринаду з'єднати м'яке вершкове масло, гірчицю, часник і зелень.
Курку помити, руками відокремити шкіру, там, де це можливо. Посолити і поперчити.
Викласти між шкірою і тушкою маринад, намагаючись розподілити його рівномірно. Зверху курку також обмазати маринадом. Залишити на годину.
Викласти курку на деко і запікати до готовності у розігрітій до 190 градусів духовці. Готовність визначити ножем, проткнувши курку у найбільш товстому місці. Повинен виділитися прозорий сік. Приблизно запікати хвилин 50, можна разом з картоплею.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления мясных салатов.
Продаёте товары в интернете: арахисовое масло рецепт.
Кулинарные рецепты праздничных блюд. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.
Капуста выращивание: посуда для квашения капусты. Купить капусту.
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили. Кулинарный сайт соусов.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
http://recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет. База рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter