Курка у маринаді з кефіру і коріандру
638
інгредієнти:
- Гомілка куряча 8 шт.
- Кефір 0.75 скл.
- Приправа для птиці
- Коріандр мелений
- Морква 2 шт.
- Огірок маринований 4 шт.
Нарізати моркву і огірочки, укласти в рукав.
Надрізати гомілки (шкіру можна видалити).
Решту інгредієнтів змішати у мисці, додати курку, перемішати, накрити миску плівкою і поставити у холодильник маринуватися на 1 годину, іноді перевертаючи.
Укласти після маринування гомілки на овочі в рукав і відправити у духовку хвилин на 20-30 при температурі 160°С.
На гарнір макарони.
Консервация овощей на зиму ассортиконсервация овощей
Рецепты с малиной - кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Обеденные Столы и Стулья: страви до святкового столу.
Сборник рецептов салатов и Холодных закусок. Рецепты Холодные закуски салаты.
Праздничные новогодние салаты 2013Праздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі